Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jeg har aldri tatt et øre i bestikkelser

Statsminister Ehud Olmert innkalte til pressekonferanse torsdag kveld, like etter at israelske medier fikk opphevet den rettspålagte munnkurven som i en knapp uke har hindret dem i å gjengi detaljene i politiets mistanker mot Olmert. – Jeg har aldri tatt imot en bestikkelse eller "et eneste øre" til meg selv, sa Olmert. Han la til at han vil gå av som statsminister dersom han blir tiltalt. – Jeg håper og tror at det ikke vil komme, sa Olmert. Statsministeren innrømmer at Morris Talansky har deltatt i pengeinnsamling for ham, men mener alt har gått til å finansiere ulike valgkampanjer. Jeg har ikke tatt "et eneste øre" selv, hevder statsministeren. Alle pengene ble overført til advokat Uri Messer. – Jeg har full tillit til at Messer behandlet pengene profesjonelt og i henhold til loven, sa Olmert. Statsministerens tidligere personlige sekretær, Shula Zaken, er blitt forsøkt avhørt av politiet fire ganger den siste uken. Zaken har nektet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart