Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Alle 12 palestinske fraksjoner aksepterer våpenhvile-forslag

Egypt har fremforhandlet et forslag til en midlertidig stans i kamphandlingene på Gaza-stripen som skal være akseptert av "alle de 12 palestinske fraksjoner", i følge det offisielle egyptiske nyhetsbyrået MENA. Egypts etterretningssjef Omar Suleiman kommer til Israel om kort tid for å motta Israels offisielle svar på forslaget. Israel er kritisk til forslaget av flere årsaker. For det første frykter Olmert-regjeringen at Hamas vil bruke våpenhvileperioden til å styrke seg militært. Les bakgrunnsartikkelen Våpenhvilen som reddet den nye jødiske staten i 1948. Slik avtaleutkastet foreligger, legger man opp til å holde grensestasjonen Rafah mellom Egypt og Gaza-stripen åpen for person- og varetrafikk uten at Hamas har kontroll over grensestasjonen. Avtalen fra 2005 var at europeiske overvåkere skulle være på grensestasjonen sammen med offiserer fra Force 17-livvakten til PA-formann Mahmoud Abbas. Israel frykter også at en våpenhvile vil styrke Hamas ytterligere på bekostning av de palestinske selvstyremyndighetene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart