Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Human Rights Watch forskjellsbehandler Israel

Den israelske organisasjonen NGO Monitor har spesialisert seg på å granske humanitære og frivillige organisasjoners arbeid, med et spesielt fokus på Midtøsten-konflikten. I en ny rapport gir NGO Monitor kraftig kritikk til den internasjonale menneskerettigehtsorganisasjonen Human Rights Watch (HRW). – HRW anklager Israel for "kollektiv avstraffelse" etter kriterier som de ikke bruker på noe annet land i verden, hevder professor Gerald Steinberg i NGO Monitor. HRW fortsetter å vise "klar, identifiserbar politisk ubalanse både i kvalitet og kvantitet" i sin kritikk av Israel, heter det i rapporten. Human Rights Watch avviser innholdet i rapporten. – Siden NGO Monitor aldri har støttet noe kritikk av Israels maktmisbruk, ser de ut til å være fornøyde kun når Israel ikke får noen [negativ] oppmerksomhet, sier Midtøsten-direktør i HRW, Sarah Leah Whitson.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart