Beersheba kan også bli truet av raketter

– Alle tettsteder innenfor en 40 kilometers rekkevidde [fra Gaza-stripen] kan innen to år komme innenfor rekkevidde av rakettene til Hamas: Ashdod, Kiryat Gat, til og med Beersheba, sier sjef for Israels militære etterretning, generalmajor Amos Yadlin, til Ha’aretz. Etter som Hamas klarer å utvide rekkevidden på sine raketter utgjør de en stadig større trussel mot israelske storbyer. Yadlin forteller at Hamas bygger ut sine forsvarsverker før en eventuell israelsk operasjon på Gaza-stripen. – De benytter underjordiske anlegg, miner og snikskyttere. Hamas har også satt opp en rekke avdelinger med brigadestørrelse, sier Yadlin.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart