Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Dere trenger ikke å bite lenge i leppene

Forsvarsminister Ehud Barak lover innbyggerne i Ashkelon å svare på rakettangrepet fra Gaza-stripen onsdag kveld. – Dere må bite dere i leppene, men ikke lenge, sa Barak under et besøk i kjøpesenteret hvor raketten slo ned. – Dersom denne raketten hadde truffet taket til et bolighus ville jeg ha gått i en begravelse, sa Barak. 15 sivile israelere ble skadet av eksplosjonen fra Katyusha-raketten. Det er ventet at Israel vil trappe oppe sine offensive operasjoner mot terroristene på Gaza-stripen etter at president George W. Bush drar videre på sin Midtøsten-reise fredag. – Israels regjering er forpliktet til å stanse rakettangrepene, sa statsminister Ehud Olmert onsdag kveld.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart