Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen detaljer om Olmert ennå

Detaljene i etterforskningen av statsminister Ehud Olmert kommer til å forbli hemmeligstemplet i hvert fall til etter Uavhengighetsdagen torsdag 8. mai, varslet statsadvokat Moshe Lador tirsdag. – En slik fremgangsmåte er rutine i saker som denne, sier Lador. Han beklager også at "unøyaktig og feil informasjon" om etterforskningen av Olmert er publisert de siste dagene. – Det er en årsak til at påtalemyndigheten har bedt om å opprettholde medienes munnkurv, og i rette til tid vil befolkningen få vite grunnen, legger Lador til. – Jeg tror det vil skade offentlighetens interesse å publisere detaljer om anklagene, som uten tvil er veldig alvorlige, like før minnedagen, sier talsmann i politiet, Iris Barak. – Ingen vil høre slike dag på en nasjonal sørgedag, legger hun til. Tirdag kveld innledes minnedagen for Israels falne i landets kriger. Onsdag kveld innledes uavhengighetsdagen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart