Ingen detaljer om Olmert ennå

Detaljene i etterforskningen av statsminister Ehud Olmert kommer til å forbli hemmeligstemplet i hvert fall til etter Uavhengighetsdagen torsdag 8. mai, varslet statsadvokat Moshe Lador tirsdag. – En slik fremgangsmåte er rutine i saker som denne, sier Lador. Han beklager også at "unøyaktig og feil informasjon" om etterforskningen av Olmert er publisert de siste dagene. – Det er en årsak til at påtalemyndigheten har bedt om å opprettholde medienes munnkurv, og i rette til tid vil befolkningen få vite grunnen, legger Lador til. – Jeg tror det vil skade offentlighetens interesse å publisere detaljer om anklagene, som uten tvil er veldig alvorlige, like før minnedagen, sier talsmann i politiet, Iris Barak. – Ingen vil høre slike dag på en nasjonal sørgedag, legger hun til. Tirdag kveld innledes minnedagen for Israels falne i landets kriger. Onsdag kveld innledes uavhengighetsdagen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart