Terror-rakett skadet 15 i kjøpesenter

Palestinske terrorister på den Hamas-kontrollerte Gaza-stripen angrep den israelske byen Ashkelon med en terror-rakett akkurat da USAs president George W. Bush og statsminister Ehud Olmert satte seg ned for å ha et møte onsdag kveld. Raketten slo ned i en helseklinikk for kvinner i andre etasje av et kjøpesenter like før klokken 18 lokal tid. 15 mennesker ble skadet i eksplosjonen, flere av dem ble begravd av ødelagt bygningsmasse. Fire ble evakuert med alvorlige skader, blant dem en mor og hennes to år gamle datter. I tillegg fikk 62 mennesker behandling for sjokk, skriver Yedioth Aharonoth. Terrorgruppen PRC sier de stod bak terrorangrepet. De væpnede styrkene til PRC er en alliert av Hamas-hæren på Gaza-stripen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart