Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Høyeste inflasjon på fem år

I følge Statistisk sentralbyrå i Israel akselererte inflasjonen i april mer enn forventet, til 4,7 prosent omgjort til årsbasis. Det er den raskeste veksten på fem år, og for femte måneden på rad overgår den regjeringens mål på en inflasjon på mellom en og tre prosent. Inflasjonen har skutt fart som følge av økende energipriser verden over, samt prisen på andre goder. Dette har gjort påvirkningen fra den sterke shekelen langt mindre, og har skapt grobunn for spekulasjoner om Israels Bank nå vil reversere dette årets rentekutt. Senest i mars ble styringsrenten senket til 3,25 prosent, det laveste i Israels historie. I følge sentralbanken er det ventet at Israels økonomiske vekstrate vil synke til 3,2 prosent i år, det laveste siden 2003. På tross av dette sank arbeidsledigheten ned til 6,5 prosent i februar, noe som er det laveste tallet på over et tiår.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart