Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stor folkefest

Israelere over hele landet feirer statens 60-årsdag torsdag. Noen hygger seg sammen med venner rundt grillen i nærmeste park, mens andre benytter sjansen til å besøke et museum eller en militærleir. Under et flyshow i Tel Aviv gikk det galt for en fallskjermhopper, som mistet kontrollen og ble blåst inn blant tilskuerne. Åtte mennesker ble skadet i ulykken, tre av dem alvorlig. Fallskjermhopperen deltok i en gruppe som dannet tallet "60" i luften. Det var meningen han skulle lande i vannet, men ble drevet inn over stranden. Den tette tilskuermassen gjorde det vanskelig for redningsarbeiderne å nå frem til de forulykkede raskt, melder Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart