Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi står sammen med Israel i krigen mot terror

USAs president George W. Bush talte torsdag til Knesset-forsamlingen, i anledning markeringen av Israels 60 årsdag. – Jeg er beæret over å være her […] Amerika er stolte over å være Israels nærmeste allierte og landets beste venn i verden. Vår allianse er ubrytelig, sa Bush under det spesielle møtet i nasjonalforsamlingen til ære for ham selv. – Dere har arbeidet utrettelig for fred og frihet. Når amerikanere ser på Israel, ser vi en pionérånd og en bestemthet fra et folk som nekter å la noen hindring stå i veien for sin sjebne, fortsatte den avtroppende presidenten. Bush brukte også taletid på å kritisere den økende antisemittismen og terrororganisasjoners dødelige taktikker. Ikke minst gjorde han det klart at USA står side om side med Israel i kampen mot dem som ønsker statens undergang. – Vi tror at religiøs frihet er fundamentalt for det siviliserte samfunn, så vi fordømmer antisemittismen i alle dens former, enten den er fra dem som åpent stiller spørsmål ved Israels rett til å eksistere, eller fra andre som i stillhet unnskylder dem som gjør det, sa han. – Noen mener at dersom USA bare bryter sine bånd med Israel, ville alle problemer i Midtøsten forsvinne. Dette er et utgått argument som føyer seg inn i rekken av propaganda fra våre fiender, og USA benekter dette på det sterkeste. Israels befolkning er kanskje kun på rett over sju millioner. Men når dere konfronterer terror og ondskap er dere så sterke som 307 millioner, fordi USA står bak dere, sa Bush.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart