Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

«Tusenvis» av raketter vil regne over Israel i neste krig

Hizbollah, Hamas og Syria kommer til å bruke rakettangrep mot israelske befolkningssenter som en hovedstrategi i en fremtidig konflikt, mener avtroppende sjef for Israels luftforsvar, generalmajor Eliezer Skhedi. Han sier den militære opptrappingen til Hizbollah og Syria er veldig bekymringsfull. – I en krigssituasjon vil hjemmefronten bli truffet av "tusenvis" av raketter, sier Skhedi i et intervju med Israel Radio. Under Den andre Libanon-krigen prøvde Hizbollah mer enn én gang å sende ubemannede fly fylt med eksplosiver inn i Israel. Disse ble hver gang stanset av luftforsvaret, forteller Skhedi. Generalmajoren opplyser også at forholdstallet mellom drepte terrorister og sivile i luftoperasjoner på Gaza-stripen nå er 24 til 1. For fire år siden var forholdstallet 1 til 1. Forbedringen skyldes mer treffsikre og bedre tilpassede rakettsystemer, samt tettere samarbeid med bakkestyrker. Israelske luftfartøy som opererer over Gaza-stripen står overfor en stadig økende trussel fra Hamas-hæren. – Risikoen øker hele tiden og de skyter på oss hele tiden, sier Skhedi. Generalmajor Ido Nehushtan tok over som ny sjef for det israelske luftforsvaret på tirsdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart