Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Anklager jødene for Holocaust

Tv-stasjonen til Hamas, Al-Aqsa, sendte en dokumentar 18. april hvor "sataniske jøder" ble anklaget for å ha utført Holocaust for å fri nasjonen for "byrden" av de svake og handicappede. Palestinian Media Watch har lagt ut en oversatt del av dokumentarfilmen på YouTube [se over]. – Holocaust "var en vits, og del av et perfekt skuespill som Ben Gurion satte i gang, sier Amin Dabur i Hamas-programmet. Dabur er leder for "Palestinian Center for Strategic Research organization". Direktøren for Palestinian Media Watch, Itamar Marcus, kommer på MIFFs landsmøte siste helg i juni.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart