Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Bush og Cheney vil angripe Iran

USAs president George W. Bush planlegger å angripe Irans atomprogram før han går av som president, i følge israelske tjenestemenn som siteres av Hærens Radio. – Et fremstående medlem av presidentens følge [under besøket i Israel i forrige uke] opplyste at Bush og visepresident Dick Cheney går inn for militær aksjon, men at forsvarsminister Robert Gates og utenriksminister Condoleezza Rice nøler, sier tjenestemannen. Det hvite hus ser på Hizbollahs væpnede maktdemonstrasjon i Libanon som et tegn på Irans økende innflytelse. Bush mener sykdommen må bli behandlet, og ikke symptomene, skal amerikanske tjenestemenn ha signalisert til sine israelske kollegaer. – For fredens skyld må ikke verden tillate at Iran får atomvåpen, sa Bush under sin tale i Knesset i forrige uke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart