Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF forbereder seg på stor operasjon på Gaza-stripen

I lukkede møter har statsminister Ehud Olmert den siste tiden bekreftet at de israelske forsvarsstyrkene forbereder seg på en storstilt anti-terror operasjon på Gaza-stripen. Olmert er skeptisk til tanken om en midlertidig våpenhvile med Hamas, men holder fortsatt muligheten åpen "for å vise respekt for Egypt", i følge det Knesset-medlem Shai Hermesh (Kadima) forteller til Jerusalem Post. Statsministerens kontor benekter at Olmert er skeptisk til våpenhvilesamtalene, men bekrefter at trusselen om å gå til militær aksjon på Gaza-stripen er virkelig og alvorlig. Mandag var forsvarsminister Ehud Barak i samtaler med Egypts president Hosni Mubarak og etterretningssjef Omar Suleiman. Barak foreslo å innføre våpenhvile i to trinn – først stans i de militære aktivitetene på begge sider, og deretter en opphevelse av blokaden og løslatelse av den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit. Våpenhvilen kan tre i kraft allerede i løpet av denne uken, melder Ha’aretz tirsdag morgen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart