Kriminell tok politikvinne til fange, ble drept i skuddveksling

En kjenning av politiet ble arrestert i Ashdod tirsdag morgen, etter at han ble tatt på fersken under et innbrudd. På politistasjonen fikk mannen slippe ut av håndjern for å gå på do. Han grep da en politikvinnes håndvåpen og tvang henne med seg i en politibil som han rømte i. Politiet tok opp jakten i andre biler. Til slutt ble rømningsbilen stanset mellom Lod og Ben Gurion-flyplassen ved hjelp av spiker som var lagt ut på en av flere veisperringer som ble satt ut for å stanse bilen. Tyven startet deretter å skyte mot politiet, men ble selv drept i skuddvekslingen som fulgte. En politimann ble moderat skadet, men den kidnappede politikvinnen kom fra hendelsen uskadd. – Det må være klart at enhver som skyter mot politiet vil bli drept, sier en høyt rangert polititjenestemann til Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart