Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kriminell tok politikvinne til fange, ble drept i skuddveksling

En kjenning av politiet ble arrestert i Ashdod tirsdag morgen, etter at han ble tatt på fersken under et innbrudd. På politistasjonen fikk mannen slippe ut av håndjern for å gå på do. Han grep da en politikvinnes håndvåpen og tvang henne med seg i en politibil som han rømte i. Politiet tok opp jakten i andre biler. Til slutt ble rømningsbilen stanset mellom Lod og Ben Gurion-flyplassen ved hjelp av spiker som var lagt ut på en av flere veisperringer som ble satt ut for å stanse bilen. Tyven startet deretter å skyte mot politiet, men ble selv drept i skuddvekslingen som fulgte. En politimann ble moderat skadet, men den kidnappede politikvinnen kom fra hendelsen uskadd. – Det må være klart at enhver som skyter mot politiet vil bli drept, sier en høyt rangert polititjenestemann til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart