Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Det er tvilsomt om Olmert kan fortsette som statsminister

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

– Situasjonen til statsminister Ehud Olmert er alvorlig og problematisk, og det er tvilsomt om han vil være i stand til å fortsette som statsminister, skal en fremstående tjenestemann i de israelske påtalemyndighetene ha sagt til tv-stasjonen Kanal 1 fredag. Fredag morgen ble Olmert forhørt i halvannet time om det som skal være nye korrupsjonsmistanker mot ham. Før forhøret ble Olmert rettslig advart om at etterforskningen kan resultere i en tiltale. En israelsk domstol har gjort en midlertidig bestemmelse som nekter israelske medier å skrive om detaljene i politiets mistanke. Les mer om israelske påtalemyndigheters og høyesteretts rolle som aktør i den politiske kampen internt i Israel på temasiden Politikk i Israel.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart