Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel og Syria har startet indirekte fredsforhandlinger

– Israel og Syria har innledet indirekte fredssamtaler med syrerne med Tyrkia som mellommann, meldte den israelske statsministerens kontor onsdag morgen. Syria og Israel har blitt enige om å føre "en seriøs og kontinuerlig" dialog for å nå frem til en omfattende fredsavtale etter rammeverket som ble lagt i Madrid-konferansen tidlig på 1990-tallet. De siste månedene har det kommet flere meldinger om kontakt mellom Jerusalem og Damaskus gjennom Tyrkia. Denne uken har Yoram Turbovitz og Shalom Turjeman, som er nære medarbeidere av statsminister Ehud Olmet, vært i Ankara siden mandag, hvor de har holdt indirekte samtaler med syriske representanter. Utenriksdepartementet i Damaskus har bekreftet meldingene fra Jerusalem. De siste kjente, offisielle fredsforhandlingene mellom Syria og Israel brøt sammen i år 2000. I januar 2007 avslørte avisen Ha’aretz et uoffisielt utkast til fred mellom Israel og Syria.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart