Olmert kan ikke selge Golan for å dekke over sin korrupsjon

Opposisjonen i den israelske nasjonalforsamlingen går langt i å knytte nyheten om Israels forhandlinger med Syria til korrupsjonsetterforskningen av statsminister Ehud Olmert. – Erklæringen fra statsministeren viser at det ikke er ende på hvor kynisk han kan spille med Israels strategiske verdier for Olmerts personlige overlevelse, sier Gideon Sa’ar i Likud. – Olmert har ikke flertall for å gjøre kompromisser på Golan – verken i Knesset eller i folket. Shas må forlate Olmert-regjeringen straks, legger han til. – Olmert har endelig bevist at han er villig til å selge alt, inkludert Israels sikkerhet, for å få oss til å glemme de alvorlige forbrytelsene han er mistenkt for, sier partikollega Gilad Erdan. Fra det venstreorienterte Meretz-partiet får Olmert ros og støtte for å innlede samtaler med Syria.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart