Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert kan ikke selge Golan for å dekke over sin korrupsjon

Opposisjonen i den israelske nasjonalforsamlingen går langt i å knytte nyheten om Israels forhandlinger med Syria til korrupsjonsetterforskningen av statsminister Ehud Olmert. – Erklæringen fra statsministeren viser at det ikke er ende på hvor kynisk han kan spille med Israels strategiske verdier for Olmerts personlige overlevelse, sier Gideon Sa’ar i Likud. – Olmert har ikke flertall for å gjøre kompromisser på Golan – verken i Knesset eller i folket. Shas må forlate Olmert-regjeringen straks, legger han til. – Olmert har endelig bevist at han er villig til å selge alt, inkludert Israels sikkerhet, for å få oss til å glemme de alvorlige forbrytelsene han er mistenkt for, sier partikollega Gilad Erdan. Fra det venstreorienterte Meretz-partiet får Olmert ros og støtte for å innlede samtaler med Syria.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart