Oppgang i turistbesøk på 41 prosent

Over 936.000 turister har besøkt Israel siden januar 2008, en økning på hele 41 prosent fra samme periode i 2007, melder turistdepartementet. I følge generaldirektør i departementet, Shaul Tzemah, følger økningen de mål som han og hans kolleger har satt for inneværende år. Totalt ønsker man for 2008 at 2,8 millioner skal ha besøkt Israel, 20 prosent mer enn i fjor. Tzemah la til at det nåværende antallet rom i gjestehus og hoteller ikke vil kunne romme alle turistene som er ventet de neste årene fremover. Det er behov for minst 2.500 nye rom, og budsjetter må økes for å dekke konstruksjonen av flere hoteller, forteller han. Rundt 1.066.000 israelere reiste utenlands de fire første månedene i 2008. Det er en økning på tre prosent sammenliknet med de fire første månedene av 2007.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart