Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Partene er enige om presidentvalg

Hizbollahs suksessfulle militære offensiv i Libanon har allerede blitt transformert til økt politisk makt. I følge en ny avtale mellom de største partiene i libanesisk politikk vil den Hizbollah-ledede opposisjonen få vetorett overfor regjeringen, forteller telekommunikasjonsminister Marwan Hamadeh. Libanon har vært i en politisk krise de siste 18 månedene, og uten president siden november 2007. Avtalen som partene inngikk tirsdag skal ha banet vei for at ny president nå skal kunne velges av parlamentet. Kandidaten man har blitt enige om ser ut til å være forsvarssjef Micel Suleiman. Tidligere i mai gjennomførte Hizbollah en militær offensiv hvor 81 mennesker ble drept. Suleiman har fått kritikk fordi han ikke brukte den libanesiske hæren mot Hizbollah, til tross for en ordre fra statsminister Fouad Siniora.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart