Syriske generaler på innkjøpstur

En delegasjon fra Damaskus, ledet av sjef for Syrias luftstyrker, general Akhmad al-Ratyb, besøker Moskva i fem dager. I følge nyhetsrapporter er Syria interessert i nye våpensystemer – inkludert ubåter, luftforsvarsraketter, den siste modellen MiG-jagerfly og avanserte bakke-til-bakke ballistiske raketter. – Israel er spesielt bekymret for Syrias ønske om en langtrekkende S-300 bakke-til-luft rakett som kan true israelske jagerfly som flyr på den israelske siden av Golan-høydene, skriver Jerusalem Post. I løpet av de siste tre årene skal Syria ha brukt mer enn tre milliarder dollar på innkjøp av våpen. Dette er en kraftig oppgang fra mindre enn hundre millioner i 2002.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart