Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

65 prosent imot tilbaketrekning fra Golan

65 prosent av israelerne er imot full tilbaketrekning fra Golan-høydene, selv om det ville gi ekte fred med Syria, viser en ny meningsmåling. 64 prosent er imot en delvis tilbaketrekning, viser tallene fra Geo-Cartographic Institute. Ulike andre meningsmålinger gir omkring de samme resultatene. – Flere israelere er imot å gi opp Golan-høydene for fred med Syria enn å dele Jerusalem for å få slutt på konflikten med den arabiske verden, skriver Ha’aretz på bakgrunn av en meningsmåling gjennomført av Maagar Mochot forskningsinstitutt. Knesset-medlem Yossi Beilin fra Meretz tror befolkningen vil snu i synet på Golan når de blir forklart en fredsavtales betydning. – Tenk å kunne sette seg i en bil i Israel og kjøre til Paris, sier Beilin.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart