Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Islamsk Jihad angrep med bilbombe

En selvmordsterrorist fra Islamsk Jihad ble drept da eksplosivene i en bilbombe ble utløst på den palestinske siden av grensestasjonen Erez torsdag morgen. Ingen israelere skal ha kommet til skade i eksplosjonen, men flere hus i det israelske tettstedet Netiv Ha’asara ble skadet. At den kraftige eksplosjonen skjedde inne på den palestinske siden indikerer at eksplosivene kan ha blitt utløst ved en teknisk feil, antyder Ha’aretz. Bilbomben var tilsynelatende del av et samordnet angrep på grensestasjonen. Andre militante palestinere skjøt granater mot området. Angriperne skal også ha benyttet en jeep, som kanskje skulle brukes til å kidnappe en israelsk soldat eller infiltrere Israel. Jeepen veltet under angrepet, skriver Yedioth Aharonoth. En kilde i det israelske forsvaret sier til avisen at soldatenes "utplassering, beredskap og oppførsel hindret et mer alvorlig angrep". Islamsk Jihad opplyser at angrepet ble utført i samarbeid med Al-Aqsa Martyrbrigader, som er tilknyttet Fatah-bevegelsen til PA-formann Mahmoud Abbas. Angrepet inngår i en rekke palestinske angrep mot grensestasjonene ved Gaza-stripen de siste ukene. Kort tid etter eksplosjonen angrep israelske luftstyrker et kjøretøy med flere militante palestinere som skal ha vært involvert i kampene. I følge palestinske kilder ble flere drept.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart