Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vil møte Benjamin Netanyahu

Statsminister for de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden, Salaam Fayad, har prøvd å få i stand et møte med Israels opposisjonsleder Benjamin Netanyahu de siste ukene, melder den kuwaitiske avisen Al Jareeda. Et planlagt møte i Sharm e-Sheikh i forrige uke måtte kanselleres på grunn av tekniske problemer, men et nytt møte skal være på trappene i løpet av kort tid. Også PA-formann Mahmoud Abbas og sjefsforhandler Ahmed Qureia skal være interessert i å treffe Likud-lederen. – De palestinske lederne mener Netanyahu er den mest sannsynlige kandidaten til å overta dersom statsminister Ehud Olmert blir tvunget til å gå av, sier palestinske kilder til avisen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart