Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Golan-høydene er deres

Den syriske forsvarsministeren Hassan Turkmani landet i Teheran lørdag. Damaskus vil forsikre Iran om deres vennskap, etter å ha gjenopptatt fredsforhandlinger med Israel. General Turkmani skal blant annet møte sin iranske kollega Mustafa Muhammed-Najjar, og andre viktige personligheter i regjeringen. Det er enda ikke bekreftet om han skal møte president Mahmoud Ahmadinejad, skriver Ha’aretz. Turkmani hadde lørdag også et møte med den iranske utenriksministeren Manouchehr Mottaki. Her ble det gitt klar beskjed om hvem Iran mener har rett på Golan-høydene. – Golan-høydene tilhører Syria og må bli returnert til deres kontroll. Zionistregimet må trekke seg tilbake fra Golan, og vi støtter syrernes tiltak for å få eierretten over høydene gitt tilbake, sa de. Syrias forsvarsminister Turkmanis besøk til Iran kommer rett etter nyheten om at president Ahmadinejad skal være rasende over kontakten med Israel. I følge det iranske kilder sier til den London-baserte avisen Asharq al-Awsat skal han ha beskrevet samtalene som "umoralske brudd" på de gjensidige avtalene mellom Syria og Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart