Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Har gitt Avram Grant sparken

Den israelske topptreneren Avram Grant har fått sparken fra den britiske storklubben Chelsea. Dette ble offentliggjort på klubbens hjemmeside lørdag. Israeleren har vært under et kraftig press siden han tok over for José Mourinho i september 2007. Siden han ikke klarte å føre Chelsea til suksess i noen av turneringene denne sesongen, har kontrakten hans nå blitt avsluttet. Selv ikke det å bli nummer to i serien og å komme til Mesterligafinalen og Ligacup-finalen, er godt nok i en klubb som Chelsea. Grant er en av de mest suksessfulle fotballtrenerne i Israels historie. Han har fire seriemesterskap og to cupmesterskap med to forskjellige klubber i israelsk eliteserie. Grant var også trener for det israelske landslaget før han ble hentet av Chelsea som hjelpetrener for rundt to år siden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart