Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Har gitt Avram Grant sparken

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Den israelske topptreneren Avram Grant har fått sparken fra den britiske storklubben Chelsea. Dette ble offentliggjort på klubbens hjemmeside lørdag. Israeleren har vært under et kraftig press siden han tok over for José Mourinho i september 2007. Siden han ikke klarte å føre Chelsea til suksess i noen av turneringene denne sesongen, har kontrakten hans nå blitt avsluttet. Selv ikke det å bli nummer to i serien og å komme til Mesterligafinalen og Ligacup-finalen, er godt nok i en klubb som Chelsea. Grant er en av de mest suksessfulle fotballtrenerne i Israels historie. Han har fire seriemesterskap og to cupmesterskap med to forskjellige klubber i israelsk eliteserie. Grant var også trener for det israelske landslaget før han ble hentet av Chelsea som hjelpetrener for rundt to år siden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart