Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel er på kollisjonskurs med Hamas

– Israel er på kollisjonskurs med Hamas, og dersom det fortsatt viser seg umulig å få til en våpenhvile, kan kollisjonen komme når som helst i løpet av de neste få dagene, sa forsvarsminister Ehud Barak mandag. I et møte med sine partikollegaer i Knesset forsvarte Barak regjeringens forsøk på å prøve å framforhandle en våpenhvile, men han signaliserte også at han venter en større konfrontasjon uansett. Hvis det blir en våpenhvile vil bare kollisjonen bli utsatt noen måneder. – Våre krav [til Hamas] er klare: Stans rakettangrepene fra Gaza-stripen og stans den militære opprustningen, sa Barak. Hamas bygger opp sin militære styrke ved hjelp av våpensmugling over grensen til Egypt og inn sjøveien til Gaza-kysten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart