Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel vil beholde 8,5 prosent

I sitt siste forslag til grenser mellom Israel og en framtidig palestinsk stat legger Israel opp til å beholde 8,5 prosent av arealene øst for våpenhvilelinjene fra 1949, i følge palestinske kilder som er kjent med detaljer fra de hemmelige forhandlingene som pågår. Dette skal være mindre enn tidligere forslag, men fortsatt mye mer enn palestinerne vil akseptere. Palestinerne skal bare være villig til å bytte 1,8 prosent av arealene på Vestbredden med andre arealer. På et kart som israelske forhandlere skal ha presentert for tre dager siden, tilbød Israel en landstripe mellom Gaza-stripen og Vestbredden som en erstatning for landområdene Israel vil beholde på Vestbredden. Israelske tjenestemenn har nektet å kommentere lekkasjene som er gjengitt av nyhetsbyrået AP. – Vi har ikke oppnådd noe i forhandlingene med Israel ennå, sa PA-formann Mahmoud Abbas til Fatahs revolusjonære råd i helgen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart