Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Trusselen fra Hamas øker

Sjef for den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet mener Hamas allerede har raketter som kan nå Ashdod og Kiryat Gat. – Det er bare et spørsmål om tid før disse langtrekkende rakettene vil bli brukt, sa Yuval Diskin (bildet) i regjeringsmøtet søndag. – Vi har identifisert iranske forsøk på å overføre mer avanserte raketter til Gaza-stripen, la han til. Diskin er motstander av å inngå en midlertidig våpenhvile med Hamas. Han tror terrorgruppen som kontrollerer Gaza-stripen vil utnytte en pause i kamphandlingene til intense forberedelser til neste runde. – Jo lenger tid det går, jo bedre er det for Hamas, og trusselen mot Israel bare øker, uttrykte Diskin. Regjeringsmedlemmene Avi Dichter, Meir Sheetrit og Haim Ramon med flere uttrykte også sin motstand mot en eventuell våpenhvile. – Det er en alvorlig feil å forhandle med Hamas [om våpenhvile] før vi har lykkes med å isolere [organisasjonen] i verden, sa Ramon. – En avtale med gruppen vil være en de facto anerkjennelse av Hamas-staten på Gaza-stripen, og vil bety slutten på de palestinske selvstyremyndighetene og de som leder den, la han til. Statsminister Ehud Olmert avviste at Israel forhandler med Hamas. – Vi har gitt Egypt våre startbetingelser [for en våpenhvile] og de må oppfylles. Det er en stor forskjell på det og på forhandlinger, hevdet Olmert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart