Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel har verdens mest suksessfulle økonomi

Det israelske markedet noterte en overraskende vekst på hele 5,4 prosent i første kvartal av 2008, melder Statistisk sentralbyrå i Israel (CBS). Selv om dette er lavere enn tallene for de to siste kvartalene av 2007, overgår de forventningene til gangs. Særlig på grunn av alle meldingene om økonomisk stagnasjon og tilbakegang fra flere kanter av verden. I følge tallene fra CBS hadde eksportnæringen en oppgang på tolv prosent, mens importen vokste med 18,7 prosent. Bruttonasjonalprodukt vokste med 5,4 prosent, mens bruttoindustriprodukt vokste 6,4 prosent. Det private forbruket økte også med formidabel styrke i første kvartal, og endte 14,1 prosent høyere enn i fjerde kvartal av 2007. President i Den europeiske sentralbanken, Jean-Claude Trichet, mener den israelske økonomien for tiden er den mest suksessfulle i verden. – Jeg er imponert over hvordan den israelske økonomien klarer seg, sa Trichet til Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart