Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel og Hizbollah har inngått avtale om fangeutveksling

Israelske medier er tirsdag fulle av spekulasjoner om en mulig fangeutveksling mellom Israel og Hizbollah. Noen israelske kilder sier til Ha’aretz at en avtale allerede er inngått, andre kilder sier det er langt igjen til en avtale. – Kuntar og andre libanesiske fanger vil snart komme tilbake til Libanon, sa Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah mandag kveld. Samir Kuntar, som drepte en israelsk familie og en politimann under et terrorangrep i Nahariya i 1979, er den mest kjente libaneseren i israelsk fangenskap som Hizbollah ønsker løslatt. Kuntars bror, Bassam Kuntar, sier til et tysk nyhetsbyrå at en fangeutveksling vil finne sted i løpet av 30 dager. Israel på sin side ønsker å få tilbake de to soldatene som ble kidnappet under Hizbollah-angrepet som startet Den andre Libanon-krigen i 2006 og informasjon om Ron Arad. Les mer på temasiden Savnede soldater.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart