Israel og Hizbollah har inngått avtale om fangeutveksling

Israelske medier er tirsdag fulle av spekulasjoner om en mulig fangeutveksling mellom Israel og Hizbollah. Noen israelske kilder sier til Ha’aretz at en avtale allerede er inngått, andre kilder sier det er langt igjen til en avtale. – Kuntar og andre libanesiske fanger vil snart komme tilbake til Libanon, sa Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah mandag kveld. Samir Kuntar, som drepte en israelsk familie og en politimann under et terrorangrep i Nahariya i 1979, er den mest kjente libaneseren i israelsk fangenskap som Hizbollah ønsker løslatt. Kuntars bror, Bassam Kuntar, sier til et tysk nyhetsbyrå at en fangeutveksling vil finne sted i løpet av 30 dager. Israel på sin side ønsker å få tilbake de to soldatene som ble kidnappet under Hizbollah-angrepet som startet Den andre Libanon-krigen i 2006 og informasjon om Ron Arad. Les mer på temasiden Savnede soldater.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart