Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ikke noe nytt i Talanskys forklaring

Ehud Olmerts advokater mener statsministerens uskyld vil bli bevist når Morris Talansky skal kryssforhøres 17. juli. – Det vi hørte i dag var en historie om pengeinnsamling og betaling av utgifter. Her begynner og slutter historien. Det kom ikke fram noe som ikke allerede var meldt eller kjent [på forhånd], sier et medlem av Olmerts forsvarsgruppe, Eli Zohar. Statsadvokat Moshe Lador sier påtalemyndigheten vil vurdere å reise tiltale mot Olmert først etter at etterforskningen er avsluttet. – På dette tidspunkt er det for tidlig å avgjøre om staten har en god nok sak til å reise tiltale. Vi får kanskje vite det når advokatene til Olmert og Zaken får sjanse til å utspørre Talansky i juli, skriver Dan Izenberg i Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart