Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Olmert kan ikke fortsette å lede regjeringen

Leder av Arbeiderpartiet, forsvarsminister Ehud Barak, krevde onsdag at Ehud Olmert umiddelbart opphører å fungere som statsminister på bakgrunn av den pågående korrupsjonsetterforskningen. – Olmert kan ikke håndtere de utfordringene Israel står overfor, som Hamas, Hizbollah, Syria, Iran, de kidnappede soldatene og fredsprosessen, og samtidig håndtere sine personlige saker, sa Barak på en pressekonferanse onsdag ettermiddag. – Ut i fra hva som er best for landet og ut i fra aksepterte normer, mener jeg statsministeren ikke lenger kan stå for den daglige ledelsen av regjeringen, la Barak til. Han vil ikke bestemme hvordan Olmert skal slutte å fungere som statsminister – i form av en permisjon eller en oppsigelse. Ap-lederen truet ikke med å trekke partiet fra koalisjonsregjeringen, slik andre partifeller har gjort. – Det er statsministeren som må handle og Kadima-partiet må ta sin beslutning, sa Barak. Han ville ikke gi noen tidsfrist, "men ting må skje så raskt som mulig". – Staten fortjener stabilitet, og derfor må vi ha en regjering i Knesset. Jeg er ikke redd for valg. Folket vil bestemme og vi vil vinne, sa Barak. Før pressekonferansen hadde Barak et privat møte med statsminister Ehud Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart