Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Roser PAs sikkerhetsstyrker, men «de tar enda ikke terroren ved roten»

Palestinske politistyrker på Vestbredden har de siste månedene klart å gjenopprette lov og orden i flere av de største byene som er kontrollert av selvstyremyndighetene. Samarbeidet med Israel er også kraftig forbedret. – De siste årene er det kaoset [internt i det palestinske samfunnet] som har bekymret palestinerne på Vestbredden mest. (…) [Etter vellykket politiarbeid] er innbyggerne mest opptatt av den økonomiske situasjonen og deres [mangel på] bevegsesfrihet i områdene, sier en israelsk sikkerhetskilde til Ha’aretz. Den israelske tjenestemannen etterlyser fortsatt mer innsats fra PAs sikkerhetsstyrker mot "terrorens infrastruktur". – PA nøler med å gjøre Hamas ulovlig. De arresterer militante fra Hamas og Jihad, men kort tid senere blir de satt fri. Det er ikke noe oppfølgning av dem de arresterer – de blir ikke tiltalt og ikke fengslet. De tar fortsatt ikke problemet ved roten, selv ikke i Jenin, hvor en storstilt sikkerhetsoperasjon ledet av PA finner sted, sier den anonyme sikkerhetskilden. 438 militante palestinere har frivillig levert inn sine våpen til PA, i bytte mot immunitet fra Israel. Disse har først og fremst vært knyttet til Al-Aqsa Martyrbrigader, som har tette bånd til Fatah-bevegelsen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart