Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg har ingen planer om å gå av

Statsminister Ehud Olmert uttalte onsdag kveld at han ikke har til hensikt å gå av, selv etter forsvarsminister Ehud Baraks oppfordring til ham om å "avløse seg selv fra dag-til-dag lederskapet av landet". Olmert henvendte seg til sine ministerkolleger i Kadima etter Baraks pressekonferanse i Jerusalem. Han ba dem la tvilen tale til hans fordel i etterforskningssaken mot ham. Statsministeren gjorde det nok en gang klart at han ikke gjorde noe ulovlig da han mottok penger fra den amerikanske finansmannen Morris Taransky. – Jeg vil fortsette å fungere som statsminister. Det er dem som mener at enhver åpning av en etterforskning krever en avgang. Jeg tror ikke det, og jeg har ingen planer om å gå av, sa Olmert. Han uttalte også at Baraks angrep mot ham kommer som følge av internt press mot ham i forsvarsministerens eget Arbeiderparti.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart