Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skiller Talansky-saken fra andre saker

Allerede før Talansky-saken begynte å lekke ut i israelske medier i begynnelsen av mai, var statsminister Ehud Olmert under etterforskning mistenkt for fire forhold av korrupsjon. Nå vil riksadvokat Menachem Mazuz skille etterforskningen av forholdet mellom den amerikansk-jødiske millionæren Morris Talansky og Olmert fra etterforskningen av de andre sakene. Målet er å avklare raskere hvorvidt tiltale skal reises mot statsministeren. Kilder som står etterforskningen nær, sier at hvitvasking av penger står mest sentralt i mistanken mot Olmert i Talansky-affæren. Siden Olmert var i offentlig tjeneste da slik ulovlig virksomhet eventuelt pågikk, kan han også bli dømt for brudd på korrupsjonslover. Strafferammen for hvitvasking av penger er ti års fengsel. Olmert har selv tilstått at han har mottatt kontanter som gave av Talansky, men skal ikke ha registrert det noe sted.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart