Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

60 prosent ønsker at Olmert skal fortsette inntil videre

Et flertall av de 62.000 medlemmene i Kadima-partiet mener deres statsminister kan fortsette å fungere inntil videre, til tross for korrupsjonsetterforskningen mot ham. 52 prosent sier Ehud Olmert bare bør gå av om han blir tiltalt, og 8 prosent mener han ikke bør gå av uansett. 38 prosent mener Olmert bør levere sin avskjedssøknad straks. Meningsmålingen fra Yedioth Aharonoth og Dahaf instiuttet gir også svar på hvem partimedlemmene mener bør overta som partileder dersom Olmert rekker seg. Utenriksminister Tzipi Livni har støtte fra 39 prosent og transportminister Shaul Mofaz fra 25 prosent. Sikkerhetsminister Avi Dichter og innenriksminister Meir Sheetrit kommer langt bak med 15 og 8 prosent. En meningsmåling i hele den israelske befolkningen, offentliggjort i avisen Ma’ariv, viser at Likud, ledet av Benjamin Netanyahu, ville fått 30 mandater dersom det var Knesset-valg nå. Kadima, ledet av Tzipi Livni, ville fått 25 mandater og Arbeiderpartiet, ledet av Ehud Barak, ville fått 18.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart