Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Roser Israels uavhengige rettssystem

Ros til Israel er en sjelden vare i arabiske media, men korrupsjonsetterforskningen av statsminister Ehud Olmert har til og med utløst positive kommentarer fra de som beskriver seg selv som "svorne fiender av den zionistiske enhet", melder Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Arabiske nettbrukere etterlyser et demokrati og et uavhengig rettssystem som det de ser i funksjon i Israel. – Gi meg ett eksempel på et arabisk eller islamsk land hvor en statsminister eller annen tjenestemann i regjeringen noen gang er blitt forhørt for økonomisk utroskap eller bestikkelser, skriver en araber på et arabisk nettsted. – Før vi fordømmer Israel, må vi lære fra deres demokrati og juridiske system, hvor ingen er over loven, skriver en mann fra Saudi-Arabia. – På tross av mitt sterke hat til det zionistiske regimet, har jeg stor beundring og respekt for denne staten fordi ingen er over loven. I den arabiske verden blir lover brutt hver dag, og ingen ser ut til å bry seg, skriver en araber som beskriver seg selv som "en syrisk stemme". – Dette er demokrati på sitt beste. Det er nok diktaturer i den arabiske verden. La oss lære av Israels eksempel. La oss dra nytte av Israels demokrati, skriver "Hani" fra Ramallah.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart