Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil drøfte partiledervalg til uken

Neste onsdag vil Kadimas komité for partisaker samles for å diskutere et eventuelt partiledervalg, melder Tzachi Hanegbi, formann i komiteen. I løpet av møtet vil partiets juridiske rådgiver gi sitt syn på saken. Også formannen for valgkomiteen vil delta, den pensjonerte dommeren Dan Arbel. Hanegbi sier overfor Yedioth Aharonoth at han tror komiteen må holde en rekke møter fremover for å gjenopprette fred og harmoni i Kadima. Sentrale kilder i partiet sier de frykter at statsminister Ehud Olmert forsøker å føre dem bak lyset, ved å utsette valget så lenge som overhodet mulig. Olmert er for øyeblikket på statsbesøk i USA, for å treffe blant annet president George W. Bush og utenriksminister Condoleezza Rice.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart