Vil drøfte partiledervalg til uken

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Neste onsdag vil Kadimas komité for partisaker samles for å diskutere et eventuelt partiledervalg, melder Tzachi Hanegbi, formann i komiteen. I løpet av møtet vil partiets juridiske rådgiver gi sitt syn på saken. Også formannen for valgkomiteen vil delta, den pensjonerte dommeren Dan Arbel. Hanegbi sier overfor Yedioth Aharonoth at han tror komiteen må holde en rekke møter fremover for å gjenopprette fred og harmoni i Kadima. Sentrale kilder i partiet sier de frykter at statsminister Ehud Olmert forsøker å føre dem bak lyset, ved å utsette valget så lenge som overhodet mulig. Olmert er for øyeblikket på statsbesøk i USA, for å treffe blant annet president George W. Bush og utenriksminister Condoleezza Rice.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart