Avstemning i regjeringen utsettes til Olmert er tilbake fra USA

Det ukentlige regjeringsmøtet som skulle blitt avholdt søndag, ble lørdag kansellert. Opprinnelig var det meningen at regjeringen skulle stemt over om landet skulle gått med på en våpenhvile med Hamas på Gaza-stripen eller ikke. Men i stedet bestemte statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Ehud Barak å utsette møtet, på grunn av Hamas sin "vage holdning" til våpenhvilen. Det ville vært for tidlig å avholde en avstemning nå, mente man. I stedet skal denne avstemningen nå avlegges neste søndag når Olmert er tilbake fra sitt statsbesøk i USA, i følge Ha’aretz. I følge en regjeringskilde til avisen skal Hamas sine krav være vanskelige å godta, særlig siden en stans i våpensmuglingen inn til Gaza ikke er en del av avtalen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart