Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel er nær å starte en operasjon i Gaza

Statsminister Ehud Olmert returnerte til Israel fra Washington torsdag kveld. – Israel er nær å starte en [militær] operasjon på Gaza-stripen, sa han like før avgang. Forsvarsminister Ehud Barak varslet torsdag at en operasjon "er nærmere enn noen gang, og vil mest sannsynlig komme før en våpenhvile". Fredag morgen ble en israelsk soldat moderat skadet da væpnede palestinere angrep en IDF-avdeling som gjennomførte arbeid på grensegjerdet nord på Gaza-stripen. I Nahal Oz-området ble en Hamas-soldat drept av israelske styrker. Palestinske kilder opplyser også at ti personer ble skadet da israelske luftstyrker angrep en Hamas-stilling i Beit Lahiya tidlig fredag morgen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart