Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Utelukker ikke palestinsk suverenitet over Øst-Jerusalem

– Jerusalem vil forbli Israels hovedstad og må forbli udelt, erklærte Demokratenes presidentkandidat Barack Obama onsdag. Nå nyanserer en valgkamp-medarbeider Obamas uttalelse i et intervju med Jerusalem Post. Obamas erklæring betyr ikke at han utelukker at Jerusalem også kan tjene som hovedstaden i en palestinsk stat eller at palestinerne kan få suverenitet over arabiske bydeler. – Obama mente at Jerusalem skal "forbli Israels hovedstad og ikke igjen bli delt av piggtråd og kontrollposter som den var i 1948 til 1967", forklarer medarbeideren. – Bortsett fra disse to prinsippene må de to partene bli enige om alle andre aspekter i sluttstatus-forhandlingene, sier Obamas rådgiver. I USA blir nyanseringen mottatt positivt av venstreorienterte venner av Israel, mens høyreorienterte mottar nyheten med skuffelse.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart