Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fabrikk bombardert – igjen

Militante palestinere på Gaza-stripen fortsetter sitt granatbombardement av Israel i morgentimene onsdag. Tirsdag ble det registrert minst 30 rakettnedslag. I kibbutz Nir ble to personer lettere skadet onsdag morgen da to granater rammet den samme fabrikken hvor trebarnsfaren Amnon Rosenberg (56) ble drept for en uke siden. Eksplosjonene utløste en brann i området, og arbeiderne på fabrikken ble evakuert. – Vi er innenfor granatenes rekkevidde. Det er ingenting vi kan gjøre med dette, hvis ikke regjeringen bestemmer seg for å stanse angrepene mot oss, sier kibbutzsekretær Haim Peri Litt tidligere på dagen ble en væpnet palestiner og en ni år gammel jente drept i kamper mellom palestinske og israelske styrker på Gaza-stripen, i følge palestinske kilder. En talsmann for IDF opplyser at de israelske styrkene skjøt mot militante palestinere som var i ferd med å angripe Israel med raketter fra bebygd område på Gaza-stripen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart