Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil gi våpenhvile en sjanse

Det israelske sikkerhetskabinettet drøftet onsdag hva de skal gjøre for å få slutt på de daglige granat- og rakettangrepene fra Gaza-stripen. Et økende antall israelere er drept i disse angrepene de siste månedene. I samme periode har Egypt intensivert sitt arbeid for å få til en våpenhvile mellom Hamas-regimet og Israel. De israelske regjeringsmedlemmene ble enige om å gi Egypts forsøk på å få til en våpenhvile med Hamas litt mer tid, men holder fortsatt døren vidåpen for militær aksjon. – De israelske forsvarsstyrkene fortsetter sine forberedelser [til en større militæroperasjon] dersom våpenhvilesamtalene bryter sammen, advarer statsministerens talsmann Mark Regev. Hittil har Hamas i prinsippet gått med på en gjensidig våpenhvile, men "de avviser alle de andre israelske kravene", i følge Ha’aretz. Visestatsminister Haim Ramon er en av regjeringsmedlemmene som tar til orde for en militæroperasjon rettet mot terrororganisasjonen Hamas. – Vi må gjøre slutt på Hamas-regjeringen, og det må gjøres med militære midler, sa Ramon til Hærens Radio. I følge Herb Keinon i Jerusalem Post støtter et flertall av regjeringsmedlemmene "tøff militær aksjon".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart