Vil gi våpenhvile en sjanse

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Det israelske sikkerhetskabinettet drøftet onsdag hva de skal gjøre for å få slutt på de daglige granat- og rakettangrepene fra Gaza-stripen. Et økende antall israelere er drept i disse angrepene de siste månedene. I samme periode har Egypt intensivert sitt arbeid for å få til en våpenhvile mellom Hamas-regimet og Israel. De israelske regjeringsmedlemmene ble enige om å gi Egypts forsøk på å få til en våpenhvile med Hamas litt mer tid, men holder fortsatt døren vidåpen for militær aksjon. – De israelske forsvarsstyrkene fortsetter sine forberedelser [til en større militæroperasjon] dersom våpenhvilesamtalene bryter sammen, advarer statsministerens talsmann Mark Regev. Hittil har Hamas i prinsippet gått med på en gjensidig våpenhvile, men "de avviser alle de andre israelske kravene", i følge Ha’aretz. Visestatsminister Haim Ramon er en av regjeringsmedlemmene som tar til orde for en militæroperasjon rettet mot terrororganisasjonen Hamas. – Vi må gjøre slutt på Hamas-regjeringen, og det må gjøres med militære midler, sa Ramon til Hærens Radio. I følge Herb Keinon i Jerusalem Post støtter et flertall av regjeringsmedlemmene "tøff militær aksjon".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart