Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ble medlem av kibbutz

På den jødiske pinseaften ble den arabiske kvinnen Amal Carmiya fra Qalansawe, sammen med fire andre familier, medlem av kibbutzen Nir Eliyau. Det er første gang noensinne at kibbitzbevegelsen har akseptert en arabisk muslim som medlem, informerer Yedioth Aharonoth. Neta Be’eri er bevegelsens demografivekst-koordinator. Hun nekter å kalle dette for en "historisk begivenhet". – Dette er ikke en symbolsk eller demonstrativ handling, og dette er heller ikke en del av et credo fra vår side. Dette er en prosess som har modnet frem naturlig, forklarer Be’eri. Båndene mellom Carmiya og kibbutzen i Sharon-regionen begynte allerede for atten år siden, da hun sendte barna sine til barnehagen her. Det er vanlig at arabiske familier fra nærliggende landsbyer sender ungene sine til denne kibbutzen. Til slutt kom muligheten, da Nir Eliyahu lette etter en sykepleier, og Carmiya ble valgt til stillingen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart