Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Det er klart at konflikt på Gaza-stripen er uunngåelig på lang sikt

Den politiske ledelsen i Israel har ingen falske forhåpninger når det gjelder en våpenhvile på Gaza-stripen. Sikkerhetskabinettet har gitt IDF ordre om å gjøre seg klar til militær aksjon mot Hamas-regimet i løpet av kort tid, påpeker en sentral politisk kilde til Ha’aretz. – Vi vil undersøke om våpenhvilen kan opprettholdes, men det er klart at en konflikt på Gaza-stripen er uunngåelig til slutt, sier kilden. Torsdag drar Amos Gilad fra det israelske forsvarsdepartementet til Kairo for samtaler med egyptiske myndigheter. Gilad vil kreve at Gilad Shalit blir løslatt i andre fase av en våpenhvile. Han vil også etterlyse egypternes planer for å stanse våpensmugling inn til Hamas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart