Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ser ikke poenget med fredsforhandlinger

De fleste israelere og palestinere ser egentlig ikke noe poeng med fredssamtalene mellom Israel og Hamas, viser en ny undersøkelse. 55 prosent av israelerne og 68 prosent av palestinerne tror ikke samtalene mellom Israels statsminister Ehud Olmert og PA-formann Mahmoud Abbas fører noe sted, og mener de burde bli avsluttet. I tillegg avslører meningsmålingen at israelerne er lite villige til å gjøre kompromisser når det gjelder Golan-høydene. 67 prosent av israelerne er motstandere av å returnere det militærstrategiske området til regimet i Damaskus. Meningsmålingen er gjennomført av Det hebraiske universitet og den palestinske tenketanken Palestinsk senter for politikk- og spørreundersøkelsesforskning.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart