Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel sier skattepenger er på vei

PAs statsminister Salaam Fayad opplyser mandag at 370 millioner kroner i palestinske skattepenger er på vei fra Israel til selvstyreregjeringen på Vestbredden. Palestinske talsmenn anklaget i helgen Israel for å holde tilbake overføringen som en straff for palestinernes innblanding i det økonomiske forholdet mellom Israel og EU. Israel søker et nærmere økonomisk samarbeid med EU og medlemskap i OECD. Fayad har bedt de europeiske landene avvise Israels søknad så lenge landet fortsetter sin bosetningsaktivitet på Vestbredden. De palestinske selvstyremyndighetene har ennå ikke utbetalt lønn for mai måned til sine ansatte. Utbetalingen kan skje straks skattepengene, som Israel samler inn på PAs vegne, kommer inn på PAs konto tirsdag.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart