Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gjør seg klar til streik

Israels største arbeiderorganisasjon, Histadrut, truer med å sette i gang en streik i offentlig sektor i slutten av måneden, dersom ikke finansdepartementet går tilbake på sine planer om skattekutt. – Vi har erklært at vi har en arbeidskonflikt, som betyr at om nøyaktig to uker, den 30. juni, vil vi gå til streik i offentlig sektor, og stanse med det all aktivitet i regjeringskontorene inntil finansdepartementet trekker tilbake sine planer, sa formann i Histadrut, Ofer Eini, torsdag. Videre kritiserer han finansminister Ronnie Bar-On for "Bibi-isme", og refererer med det til Likud-leder Benjamin Netanyahus hestekurspolitikk da han var finansminister for Ariel Sharon. Finansekspert Dan Gerstenfeld sier i et intervju med Jerusalem Post at han mener det er opplagt at det er Histadrut som vil bli den seirende part i en slik konflikt.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart