Gjør seg klar til streik

Israels største arbeiderorganisasjon, Histadrut, truer med å sette i gang en streik i offentlig sektor i slutten av måneden, dersom ikke finansdepartementet går tilbake på sine planer om skattekutt. – Vi har erklært at vi har en arbeidskonflikt, som betyr at om nøyaktig to uker, den 30. juni, vil vi gå til streik i offentlig sektor, og stanse med det all aktivitet i regjeringskontorene inntil finansdepartementet trekker tilbake sine planer, sa formann i Histadrut, Ofer Eini, torsdag. Videre kritiserer han finansminister Ronnie Bar-On for "Bibi-isme", og refererer med det til Likud-leder Benjamin Netanyahus hestekurspolitikk da han var finansminister for Ariel Sharon. Finansekspert Dan Gerstenfeld sier i et intervju med Jerusalem Post at han mener det er opplagt at det er Histadrut som vil bli den seirende part i en slik konflikt.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart