Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Debatt om Jerusalem på al-Jazeera

Den israelske professoren Mordechai Kedar i en opphetet diskusjon om Jerusalem i den arabiske tv-stasjonen al-Jazeera. 5 minutt. IDF-KILDER: – Mer terroraktivitet i Jenin etter utplassering av PA-styrke Sikkerheten for israelere har ikke bedret seg etter at 600 palestinske politimenn ble utplassert i Jenin i forrige måned. Snarere tvert imot, hevder kilder i de israelske forsvarsstyrkene. Det er registrert en økning i terroraktiviteten i området. – PA-styrkene i Jenin bekjemper ikke terroristene. De gjør tiltak for å skape lov og orden [internt i det palestinske samfunnet] – som å arrestere voldtektsmenn og tyver – men de gjør ingenting med terroren, som har økt i den siste måneden etter at styrken ble utplassert i Jenin, sier en kilde i IDF. Det er også avdekket at amerikanske våpen som er gitt til PA kommer i hendene på Hamas og Islamsk Jihad. Den palestinske politistyrken i Jenin er under ledelse av de palestinske selvstyremyndighetene. Den har fått opptrening i Jordan av amerikanske sikkerhetseksperter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart